7&8

NOVEMBER

2017

MARTINIPLAZA
GRONINGEN

Locatie en openingstijden Deelnemerslijst Beursimpressie Beursmagazine Plattegrond

Breng een bezoek aan de Promotiedagen!

De Promotiedagen is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. Entree is kosteloos op vertoon van een relatiekaart/toegangskaart. De relatiekaarten worden verspreid via onze standhouders.

Klik hier om direct een toegangskaart aan te vragen.

Openingstijden

7 november 12.00 - 22.00 geopend voor bezoekers
8 november 12.00 - 22.00 geopend voor bezoekers

Bereikbaarheid Promotiedagen

Martiniplaza is tijdens de Promotiedagen goed te bereiken. Bezoekers adviseren wij zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Ook dit jaar rijden weer gratis pendelbussen tussen P+R Hoogkerk en P+R Haren naar Martiniplaza! Komt u toch met de auto, houd dan rekening met een langere reistijd.

Pendelbus

Komt u van buiten de stad Groningen, neem dan de gratis pendelbus. Vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren rijdt de pendelbus naar Martiniplaza. De bussen rijden elke 10 minuten en stoppen recht voor de ingang van Martiniplaza. De pendelbus wordt u aangeboden door Groningen Bereikbaar.

Op dinsdag 7 november rijden de bussen van 14:00 tot en met 22:30 uur.
Op woensdag 8 november rijden de bussen van 10:00 tot en met 22:30 uur.

 

Openbaar vervoer

Vanuit andere richtingen is Martiniplaza ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. Onder andere lijn 6 van Qbuzz rijdt elke 15 minuten langs Martiniplaza (halte Leonard Springerlaan). Plan uw reis op www.qbuzz.nl/GD. Voer als bestemming ‘Martiniplaza’ in.

Fiets

Komt u op de fiets , dan kunt u direct naast de ingang uw fiets stallen. Rondom Martiniplaza wordt aan de weg gewerkt. Mogelijk zijn hierdoor fietspaden gestremd. In dat geval wordt u ter plaatse met borden geďnformeerd over omleidingsroutes.

Auto en parkeren

Komt u met de auto, dan adviseren wij u de mogelijkheid van de pendelbus te overwegen. Naast parkeren op P+R zijn er nog drie andere parkeermogelijkheden nabij Martiniplaza. Houd er rekening mee dat een parkeergelegenheid vol kan staan. Door informatiepanelen langs de kant van de weg en verkeersregelaars wordt u naar beschikbare parkeerplaatsen geleid.

De drie parkeergelegenheden zijn:

  1. In de parkeergarage tegenover Martiniplaza. Dit is betaald parkeren. De parkeergarage is geopend van 7:00 – 24:00 uur.
  2. Op de Drafbaan in het Stadspark. De Drafbaan ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is de gehele dag beschikbaar.
  3. Bij de Gasunie in het Stadspark. Het parkeerterrein van de Gasunie ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is vanaf 17:00 uur beschikbaar.

Parkeren op het parkeerterrein van Sportpark Corpus den Hoorn en in de omliggende wijken raden wij af. Parkeren op deze plekken kan tot overlast leiden. Zowel de gebruikers van het Sportpark als de omwonenden willen wij niet tot last zijn. Met de pendelbusdienst en de beschikbare parkeerterreinen rondom Martiniplaza zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto te parkeren.

 







 

 

 

 


Mede mogelijk gemaakt door:

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@promotiedagen.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN