7&8

NOVEMBER

2017

MARTINIPLAZA
GRONINGEN

Deelnameinformatie Prijzen Waarom deelnemen Extra Promotie Pleinen Inschrijven

Deelnemen aan de Promotiedagen 2017

Op 7 en 8 november 2017 vindt het het grootste zakelijke evenement van Noord-Nederland. De beurs levert u gegarandeerd een groot aantal kennismakingen op. Kennismakingen met bedrijven die uw eigen bedrijf kunnen aanvullen en versterken, kennismakingen met onderwerpen waar u in uw bedrijfsvoering mee te maken heeft, of nog krijgt. De Promotiedagen is d beurs voor alle zakelijke branches met zo'n 600 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde.

Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet u in twee dagen wat er speelt in ondernemend Noord-Nederland. De Promotiedagen geven u de kans om uw netwerk en uw kennis uit te breiden. U mag dan ook niet ontbreken.

Dinsdag 7 nov 12.00 - 22.00 uur / Woensdag 8 nov 12.00 - 22.00 uur.

Prijzen

De Promotiedagen kent een diversiteit aan deelnamemogelijkheden op verschillende pleinen, van netwerktafel tot full service stand. Hieronder treft u de basisprijs voor een algemene deelname.

Standaard bouw: 960,- per 6 m2
Deze prijs is inclusief vloerbedekking, wanden, verlichting, frieslijst en naamsvermelding op de stand, 100 papieren relatiekaarten, onbeperkt digitaal uitnodigen, vermelding op de website, uitnodiging voor de opening en de standhoudersborrel.

Vrije ruimte: 150,- per m2
Deze prijs is inclusief vloerbedekking, 100 papieren relatiekaarten per 6 m2, onbeperkt digitaal uitnodigen, vermelding op de website, uitnodiging voor de opening en de standhoudersborrel.

                                          Klik hier om u in te schrijven!

Waarom deelnemen?

 

Extra promotie: Partner, sponsoring en adverteren

Als deelnemer aan het grootste zakelijke evenement van het Noorden, bieden we u vanaf dit jaar een aantal extra mogelijkheden aan om uw bedrijf vr, tijdens en n het event onder de aandacht te brengen. 

U kunt uw naam verbinden aan de Promotiedagen, onderdeel uitmaken van het beursprogramma of gebruik maken van verschillende advertentie-mogelijkheden. Zo maakt u optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Klik hier voor de mogelijkheden en het opgeven van extra promotie!

 

 

Pleinen

Veel bedrijven hebben zich verenigd in beurspleinen, wat zorgt voor een levendige en bruisende beursvloer. Ieder jaar worden nieuwe pleinen aan de Promotiedagen toegevoegd.

Klik hier voor de pleinen tijdens de aankomende editie.

De Pleinen van de editie 2016:

Innovatieplein - Eemsdeltaplein - Netwerkstand VBGW - Netwerkstand VBNO - Netwerkstand BNI - Netwerkstand VBZO - Finance Plein - FC Groningen Plein - Netwerk Noord - Plein Oldenburg - Ostfrieslandplein - Health&Work - Westerwolde - Stadskanaal - Beursplein 1 - Veendam Pekela - Bedum - Westerkwartier-Noordenveld - Oldambt - Midden Groningen i.o. - Plein Winsum - Promotiedagen Arena

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@promotiedagen.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN