7&8

NOVEMBER

2017

MARTINIPLAZA
GRONINGEN

Stadskanaal weer groots vertegenwoordigd!

Dat plein Stadskanaal het juiste concept te pakken heeft op de beursvloer blijkt wel. Praktisch alle deelnemers van verleden jaar hebben zich alweer aangemeld voor het plein. Ook bedrijven uit omliggende plaatsen hopen mee te kunnen liften op het plein. Omdat er slechts beperkte uitbreidingsmogelijkheden liggen is het raadzaam om bij interesse z.s.m. contact op te nemen met de organisatie.

Het succes van Plein Stadskanaal zit hem in een strategisch goede beurslocatie in combinatie met een divers programma en vele trouwe deelnemers. De gemeente Stadskanaal steekt jaarlijks haar handen uit de mouwen om er voor te zorgen dat alle bedrijven beschikken over een prominent en opvallend terras. Een lokale cateraar voorziet de bedrijven op beide dagen van hapjes en drankjes en staat klaar tijdens de bijeenkomsten.

Naast de jaarlijkse haringparty en de netwerkborrel met de VVBK vindt ook regelmatig de uitreiking van de startersprijs plaats, of worden de genomineerden bekend gemaakt. Daarnaast worden thema's als duurzaamheid en innovatie door middel van bijeenkomsten of paneldiscussies onder de aandacht gebracht en komen regelmatig prominente- of internationaal georiŽnteerde¬†bedrijven uit Stadskanaal aan het woord.

Op dit moment kunnen we nog 2 plekken invullen, en dan moeten we de inschrijving voor het plein sluiten.

Wilt u onderdeel zijn van plein Stadskanaal, meld u dan z.s.m. aan via de pleinpagina.

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@promotiedagen.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN