7&8

NOVEMBER

2017

MARTINIPLAZA
GRONINGEN

Bedrijvenverenigingen Groningen clusteren rondom gemeente; nieuwe locatie VBZO!

De VBZO presenteert zich al enkele jaren achterin de hal van binnenkomst. Dit jaar is de wens uitgesproken voor een plek in de buurt van Vereniging Bedrijven Noord-Oost en Bedrijvenvereniging West. De drie bedrijvenverenigingen presenteren zich elk op hun eigen manier met een netwerkstand nabij de gemeente Groningen.

Vereniging Bedrijven Noord-Oost (VBNO)

De VBNO is al jarenlang een vaste deelnemer op de beursvloer. De vereniging betrekt deelnemende leden bij de bouw van de stand, wat resulteert in een unieke presentatie. Deelnemers profiteren volop van de aantrekkingskracht van de eigen stand, de stands van omliggende bedrijvenverenigingen en de gemeente Groningen. Aanmelden kan via Bert Oost van de VBNO (b.oost@boost.nl) of via de pleinpagina.

Bedrijvenvereniging West

De Bedrijvenvereniging West (voorheen VBGW) presenteert zich voor de derde achtereenvolgende keer op de beursvloer. Na een eerste deelname voor zo'n 8 bedrijven werd de stand al snel uitgebreid naar een ruimte waar 12 bedrijven zich bij aan kunnen sluiten. De stand kenmerkt zich door een hoge truss en opvallende doeken met daarop de logo's van de deelnemende bedrijven. Voor slechts € 650,- ex. btw. (ex. catering) bent u volwaardig beursdeelnemer! Aanmelden kan via de pleinpagina op deze website.

Vereniging Bedrijvenpark Zuidoost (VBZO)

De VBZO heeft zich tot verleden jaar altijd achterin de hal van binnenkomst gepresenteerd. De stand is uitgegroeid tot de grootste netwerkstand van de drie bedrijvenverenigingen met jaarlijks zo'n 20 deelnemende bedrijven. Dit jaar wordt de stand verplaatst naar een centrale locatie in de populaire expo 1 hal, nabij de andere bedrijvenverenigingen en de gemeente Groningen. Op deze manier kunnen de verenigingen elkaar nóg meer versterken, een rechtstreekse link maken naar de gemeente Groningen en eventuele activiteiten op elkaar afstemmen. Deelname aan deze stand kost slechts € 700,- ex. btw (ex. catering). Aanmelden kan via de pleinpagina op deze website.

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@promotiedagen.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN