7&8

NOVEMBER

2017

MARTINIPLAZA
GRONINGEN

BNI herhaalt succesvolle opzet

De BNI is de grootste†aanbeveling marketing organisatie ter wereld. Het delen van ideeŽn, contacten en netwerken brengt je als lid vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is de zakelijke aanbeveling. Vaak resulteert dat namelijk weer in extra omzet. In 2016 hebben leden van BNI in Nederland†elkaar 123 duizend aanbevelingen gegeven die hebben geresulteerd in 141†miljoen†euro extra omzet.

De gezamenlijke stand van de BNI op de Promotiedagen is een goed voorbeeld van samenwerken, in contact komen met elkaars netwerk en het gunnen van leads. Maar liefst 50 leden presenteren zich vanuit een grootte collectieve stand met een unieke uitstraling. Als ťťn van de weinige stands op de beursvloer maakt de BNI gebruik van een gebogen truss truss-stand met een mooi open karakter, waarin de bedrijven†prima zichtbaar zijn en†uitgebreid de ruimte hebben om te netwerken en gasten te ontvangen.

Bent u lid van de BNI (of wilt u lid worden) en wilt u aansluiten in de stand, neem dan z.s.m. contact op met Frank Deuring (info@bni-nederland.nl).

Contact

050 525 89 99

050 525 86 50

info@promotiedagen.nl

Twitter

LinkedIn

PRIVACY DISCLAIMER

a wwwanted website NAAR BOVEN